“Kim werkt op een prettige manier met je samen. Ook haar nazorg is…

Marielle Klijzing - Peetoom

Contact

Stuur bij vragen gerust een mailtje!

10 + 4 =

Veelgestelde vragen

Moet ik een aanbetaling doen?

Ja, zodra je akkoord gaat met de offerte wordt 10% van het geoffreerde bedrag gefactureerd.

Jouw prijzen liggen buiten mijn budget

Zoals bij de meeste belangrijke aankoopbeslissingen, krijg je waar je voor betaalt. Uiteindelijk ben ik ervan overtuigd dat kwaliteit een prijs heeft en werk graag samen met zowel klanten als andere experts die precies dat waarderen – kwaliteit boven de goedkoopste prijs.

Niet goed geld terug garantie?

Ja, wanneer ik niet lever wat wederzijds is overeengekomen in het kader van de werkzaamheden van het project, ontvangt je een gedeeltelijke of volledige terugbetaling, afhankelijk van de hoeveelheid werk die is verzet.

  • Een paar opmerkingen:
    Als je een fase of het project als voltooid markeert, is dat in feite hetzelfde als je zegt: “Ja, het geleverde werk is in overeenstemming met de omvang en ik ben absoluut tevreden”, dus ik kan na dit punt geen restitutie meer geven.
  • Er vindt nimmer restitutie plaats wanneer projecten over een deadline heen gaan of met enige vertraging worden opgeleverd.
Kan ik de website zelf of door iemand anders laten bouwen?

Ja, het het is mogelijk om de website zelf of door je eigen webbouwer te laten bouwen (mits de bouwer ervaring met WP en thema’s heeft). Ik installeer een nieuwe WordPress installatie en het thema met licentiecode voor je, op jouw- of mijn server. De documentatie staat online. 

Neem hiervoor even contact met mij op!

Klaar voor een kick-ass website?

Start een project het is gratis!

Tips & Tricks

Tips & Tricks

Schrijf je in en wordt de hoogte gehouden van het laatste nieuws en alle tips & tricks.

Nieuwsbrief

Bedankt, je bent nu ingeschreven!