“Kim werkt op een prettige manier met je samen. Ook haar nazorg is…

Marielle Klijzing - Peetoom

Portfolio

Mijn laatste werk

De laatste website’s die ik vanaf 2020 bedacht en gemaakt hebt.

Kundig op gebied van WP Websites & design. Prijs -Kwaliteit dik in orde.
4
Snelle goede persoonlijke service.. Heb je n vraag, krijg je vrijwel direct reactie.. Iets laten aanpassen op je website , wordt direct gedaan. Ik ben heel tevreden !
5
Stephan Ullrich
Jedaflowers
Ondertussen al 2x een site laten maken door Kim. Beide keren enorm tevreden met het resultaat. Kim luistert naar je wensen maar geeft ook tips en adviezen over wat de beste optie is en wat het beste scoort. De site was 2x heel snel opgeleverd. Ondersteuning is ook top! Hele snelle reacties en ze gaat er direct mee aan de slag. Al met al een dikke 5 sterren waard!
5
Femke van de Walle
Skinsupply
Ontzettend blij met mijn Website/shop gemaakt door Smitcreative. Kim werkt op een prettige en persoonlijke manier met je samen. Ze luistert en verdiept zich echt in jouw en in wat je wilt zodat het eindresultaat perfect is. Ook haar nazorg is super fijn. Ik ben blij. Thanks Kim
5
Marielle Klijzing-Peetoom
Marifaire Design
Ze kreeg van mij alle vrijheid in het ontwerp en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Een mooi en speels ontwerp dat in al z’n eenvoud een duidelijke boodschap brengt. Grote klasse!
5
Marcel van Gijtenbeek
Mearita B.V.
Ik ben ontzettend blij met mijn mooie website. Kim luistert goed en weet je wensen goed te vertalen en is zeer professioneel. Fijn om dit keer iemand te ontmoeten die het beter weet en betere ideeën heeft. Zonder jouw uiteindelijke wensen uit het oog te verliezen... een verademing!
5
Monique Romijn
Coiffure Monique

Klaar voor een kick-ass website?

Start een project het is gratis!

Tips & Tricks

Tips & Tricks

Schrijf je in en wordt de hoogte gehouden van het laatste nieuws en alle tips & tricks.

Nieuwsbrief

Bedankt, je bent nu ingeschreven!